Startende ondernemers gezocht voor  ZAAI Haarlemmermeer coachtraject

Startende ondernemers gezocht voor ZAAI Haarlemmermeer coachtraject

  • Bericht auteur:

ZAAI Haarlemmermeer heeft, sinds de oprichting in 2015, 59 startende ondernemers geholpen om succesvol te ondernemen door middel van coaching en mentorclasses.
Het nieuwe coachtraject van Zaai start in januari 2020. Inschrijven kan nu.

In 2015 nam de gemeente Haarlemmermeer het initiatief om ZAAI Haarlemmermeer op te zetten. De gemeente zag het aantal Zelfstandige Professionals (ZP’ers) en startende ondernemers namelijk al jaren sterk stijgen. Maar niet iedere startende ondernemer bleek over de commerciële vaardigheden te beschikken om zijn of haar bedrijf naamsbekendheid te geven en succesvol te maken. Daarom worden startende ondernemers middel van Zaai geholpen om succesvol te groeien.Lees het artikel in de 3de editie van Onderneem in.

Wat houdt het ZAAI-coachtraject in?

Het ZAAI-traject kent twee pijlers: groeien en verbinden. Tijdens het programma werken de deelnemers aan hun zakelijke en persoonlijke groei door middel van coaching en masterclasses. Daarnaast worden deelnemers tijdens verschillende netwerkbijeenkomsten verbonden aan andere lokale ondernemers.

Wat deelname aan het ZAAI-coachtraject oplevert

Deelnemers van de afgelopen jaren hebben het ZAAI- ontwikkeltraject als zeer positief en leerzaam ervaren. Op de vraag wat ze voor resultaten uit ZAAI hadden gehaald antwoorden de deelnemers o.a. dat ze een groter netwerk en meer naamsbekendheid hadden opgebouwd en dat ze dankzij ZAAI meer klanten en omzet hadden. Ook gaven veel deelnemers aan dat ze meer zelfvertrouwen, lef en focus hadden gekregen.

Voor wie is ZAAI bedoeld?

Zaai is bedoeld voor startende ondernemer of ZP’ers die gevestigd in Haarlemmermeer en niet langer dan drie jaar bezig zijn met hun bedrijf. Het bedrijf moet ingeschreven staan bij de KvK, operationeel zijn en klanten en omzet behalen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze zichzelf verder willen ontwikkelen als ondernemer en dus bereid zijn om actief deel te nemen aan alle programmaonderdelen en de huiswerkopdrachten te maken.

Deel dit bericht .....

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp