Persoonlijke Ontwikkeling

Groei van binnenuit

"Van automatische piloot naar bewustwording"

Persoonlijke coaching
Om persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren is coaching een van de instrumenten. Dit kan ‘on the job’ en in een 1 op 1 situatie. Digna helpt als coach meer inzicht te krijgen op uw functioneren. We maken bewust aandacht voor kwesties waar normaal gesproken geen tijd voor is. Door inzicht, vergroot u uw zelfbewustzijn en kunt u uw gedrag aanpassen. Uw zelfsturend vermogen groeit en u vergroot uw eigenaarschap. Het kan daarbij gaan om zaken op zakelijk en/of persoonlijk vlak.

Wat kunnen we voor u doen?
Als na onze kennismaking blijkt dat er een wederzijdse klik is, gaan we van start. Samen bekijken we waar u tegenaan loopt en waar uw behoeften liggen. dIgnA gaat telkens uit van uw eigen kracht en uw eigen waarden. Wie bent u als persoon? Waar krijgt u energie van en wat kost u juist energie? Wat hebt u nodig om goed te functioneren? Wat is het effect van uw gedrag op uw omgeving? De antwoorden kunnen zowel confronterend als bevrijdend zijn.

Coaching op elk niveau
Digna human development coacht op elk gewenst niveau, want een directielid loopt tegen andere zaken aan dan een operationeel medewerker. Wat uw rol ook is, wij stimuleren persoonlijk leiderschap en helpen om beweging en bewustwording te creëren. Het resultaat is plezier en energie in uw dagelijks leven, motivatie en betere resultaten in uw werk.

uit cirkel komen

Aanbod

“Voor mensen die zich in hun werk willen ontwikkelen.”

Daag jezelf uit

Als mens word je gevormd door ervaringen en persoonlijke waarden en normen. Als het goed is, leer je daarvan en groei je erdoor. Maar wat te doen als je belemmerd wordt door je eigen overtuigingen of een nare ervaring uit het verleden? Persoonlijke coaching biedt uitkomst. 

Wij zien coaching als een intrigerende ontdekkingsreis naar uzelf. Afhankelijk van uw wensen, gebruiken we bepaalde hulpmiddelen zoals een gedragsanalyse of visualisatie. Altijd in dialoog, al dan niet op uw eigen werkplek, werken we gestructureerd aan het realiseren van uw coachdoelen.

Uniek
Iedereen is anders en daarom is elke coaching uniek. Een gezonde dosis motivatie helpt u van de coaching een succes te maken. Door belemmerende overtuigingen te vervangen door nieuwe constructievere gedachten, voelt u zich steeds sterker. Vertrouwen neemt toe en twijfel verdwijnt; uw emotionele veerkracht gaat enorm vooruit.

Als manager hebt u een uitdagende baan. Soms voelt het alsof u in een spagaat staat om iedereen tevreden te houden. U wilt resultaten bereiken en ook aandacht besteden aan uw mensen. Uw werk vraagt om afstemming, prioritering, besliskracht en ook een luisterend oor en aandacht voor uw mensen.

Het is zoeken naar het evenwicht tussen taakgerichtheid en mensgerichtheid. Juist die balans vergroot de effectiviteit van uw team en van de organisatie in zijn geheel. Hoe gaat u hiermee om?

Digna begrijpt uw dilemma’s en helpt u:

  • Uzelf in deze positie vitaler te voelen
  • Meer bewegingsruimte te krijgen
  • Flexibel te zijn en waar nodig een duidelijk standpunt in te nemen
  • Begrip te creëren met behoud van eigenwaarde
  • Afstand te nemen en een heldere blik te houden
  • In lijn te blijven met de organisatiekoers, met oog voor alle belangen

 

Executives hebben ook behoefte aan coaching. Van hen wordt verwacht dat ze op iedere vraag een passend antwoord hebben, wat natuurlijk niet zo is. Iedereen heeft onzekerheden die hij graag wil toetsen.

Hoe gaat u met deze druk om? En hoe zorgt u ervoor dat anderen uw visie begrijpen en zo zelfstandig mogelijk opereren? Hoe geeft u vorm aan veranderingsprocessen en krijgt u uw mensen mee in de gewenste richting?

Digna stelt zich op als:

  • Onafhankelijke sparringpartner
  • Adviserende en stimulerende coach
  • Doortastende vragensteller
  • Luisterend en begripvol oor

We bespreken knelpunten waardoor u weer ruimte en rust gaat ervaren. Precies daar waar uw behoefte ligt en in lijn met de organisatieontwikkeling.

Digna is uw onafhankelijke klankbord en helpt u de ‘blinde vlekken’ weer helder te krijgen. Indien nodig dagen wij u flink uit, altijd om uw bewustzijn te vergroten.

Verfrissend
Digna heeft zelf de nodige leiderschapservaring, ook met gecompliceerde vraagstukken. Daarmee garanderen we een evenwichtige coachrelatie. Relaties noemen onze coaching verfrissend.

 

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is een onderdeel van persoonlijke ontwikkeling. Je leert actie te ondernemen wanneer dat nodig is. Of dat nu gaat om het bespreekbaar maken van issues in je team of het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Je neemt je verantwoordelijkheid in alle situaties.

Het mooie van persoonlijk leiderschap is dat het je niet alleen op je werk, maar ook in privésituaties kunt toepassen. Transformatie op alle fronten waar je als persoon van groeit.

persoonlijke ontwikkeling

Wil jij je mentale kracht versterken?

Contact Info
Blijf op de hoogte

Ja, inspireer mij met nieuws en waardevolle tips via de digna update.

Aangesloten bij
Scroll naar top